Primarul Cătălin Cherecheș și Garda Ecologică demarează: Baia Mare curată. Acțiunea începe cu ecologizarea zonei Baraj – Firiza în data de 12 martie

Primarul Cătălin Cherecheș și Garda Ecologică demarează: Baia Mare curată. Acțiunea începe cu ecologizarea zonei Baraj – Firiza în data de 12 martie!

Băimărenii sunt invitați să își demonstreze spiritul civic și iubirea față de oraș și comunitatea noastră în perioada 12 martie – 2 mai 2016.
Primarul Cătălin Cherecheș și Garda Ecologică a Primăriei Baia Mare, alături de Ocolul Silvic Baia Mare, Vital, Școlile Gimnaziale „Mihail Sadoveanu”, „Nicolae Bălcescu”, „Vasile Alecsandri”, „Al. Ioan Cuza”, Colegiul Tehnic „C.D. Nenițescu”, Colegiul Național „Gheorghe Șincai”, Liceul Teoretic „Emil Racoviță”, Școala Gimnazială Baia Sprie și gardieni ecologici organizează o primă acțiune de ecologizare în zona Baraj Firiza.
Acțiunea are loc sâmbătă, 12 martie 2016, de la ora 10.00.
Punctul de întâlnire este stația de autobuz situată pe str. Victoriei, din zona Stadion/Parc Municipal.
Un număr total de peste 260 de voluntari s-au înscris deja pentru a lua parte la această acțiune amplă, dar sunt bineveniți și alți cetățeni care doresc să contribuie la ecologizarea zonei.
Acțiunea va continua până în data de 2 mai, în toate cartierele din Baia Mare, urmând să fie anunțate săptămânal locațiile în care se va interveni pentru ecologizare și curățenie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.