Primarul comunei Fărcașa, Ioan Stegeran, a demarat un proiect ambițios pentru comunitate: construcția unei pasarele peste râul Someș, în Tămaia

Locuitorii din comuna Fărcașa  vor beneficia de un nou proiect major anunțat de edilul Ioan Stegeran. Proiectul constă în construirea unei pasarele peste râul Someș, o investiție ce se ridică la 14,7 milioane de lei. Această inițiativă are ca scop îmbunătățirea infrastructurii locale și facilitarea accesului transversal peste râu, ceea ce va influența pozitiv viața comunității din zonă.

Această investiție este esențială pentru cetățenii care vor să traverseze râul Someș, pentru a ajunge la terenurile agricole pe care le dețin, în condiții de siguranță, având în vedere că în prezent accesul se face pe un pod vechi”, a transmis Ioan Stegeran, primarul comunei Fărcașa.

Noua pasarelă va traversa râul Someș perpendicular, va avea o lungime totală de 173,70 metri, din care suprastructura de 161,80 metri, o lățime utilă de 5,50 metri, iar infrastructura va fi alcatuită din două culee și două pile intermediare.

”Prioritatea mea și a echipei mele este să realizăm cât mai multe proiecte durabile, care să servească comunitatea noastră și generațiile care vor urma.

Mulțumesc proiectanților pentru profesionalismul de care au dat dovadă! Mulțumesc colegilor din cadrul Primăriei Fărcașa pentru implicarea și munca susținută în demararea acestui proiect”, a fost mesajul primarului Ioan Stegeran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.