Primarul din Cavnic a „făcut-o lată” din nou: Spitalul de  Psihiatrie Cavnic, amendat cu 20.000 de lei de către Direcţia de Sănătate Publică

Primarul din Cavnic a „făcut-o lată” din nou: Spitalul de  Psihiatrie Cavnic, amendat cu 20.000 de lei de către Direcţia de Sănătate Publică

În ciuda faptului că se bate cu cărămida în piept că face şi drege dar şi se plânge pe la colţuri că este nedreptăţit, primarul din Cavnic a „făcut-o lată” din nou. Spitalul, despre care spune că l-a curăţat de „mafioţi”, a fost amendat chiar marţi, 21 noiembrie cu „modesta” sumă de 20.000 de lei pentru neconformităţi.

Până aici nu ar fi nimic ieşit din comun. Ciudat este că amenda a venit după ce spitalul, care este subordonat direct Consiliului Local Cavnic şi-a asumat nişte angajamente la contractul de DSP, dar pe care nu le-a îndeplinit.

Surse din cadrul DSP susţin că aceste angajamente aveau ca termen de îndeplinire data de 1 septembrie, respectiv 31 octombrie, termene care au fost prelungite pentru conformare, dar nici acestea nu au fost respectate, astfel că oficialii au fost nevoiţi să dea amenzi.

Spitalul de Psihiatrie Cavnic a fost în centrul mai multor scandaluri, iar acuzele între fosta conducere şi Administraţia Publică Locală au curs cu nemiluita. Lucrurile s-au mai liniştit după ce a fost numit un nou manager, numai că se pare că lucrurile nu sunt chiar atât de grozave cum lasă edilul căvnicar să se creadă, dovadă şi amenda pentru neconformare primită chiar ieri. Oare cine va fi scos vinovat de data aceasta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.