Primarul Ioan Stegeran din Farcasa anunță extinderea și modernizarea străzii Trandafirilor și amenajarea curții bisericii pentru sărbătoarea de Paște”

Primarul comunei Farcasa, Ioan Stegeran, a anunțat că lucrările de extindere și modernizare a străzii Trandafirilor din localitatea Tămaia sunt în plină desfășurare. Această stradă, asfaltată în 2012, beneficiază acum de o lărgire și de amenajarea corespunzătoare a podețelor de acces la case.

În același timp, la Parohia Ortodoxă din Tămaia, au fost verificate lucrările de amenajare a curții bisericii cu pavaj. Primarul a subliniat importanța creării condițiilor necesare pentru sărbătoarea de Înviere, pentru a oferi cetățenilor un spațiu adecvat pentru sfințirea coșurilor cu mâncare, pregătite pentru masa de Paște.

Ioan Stegeran a exprimat, de asemenea, recunoștința față de preotul paroh al Bisericii Ortodoxe din Tămaia, Radu Ungur, pentru inițiativa și implicarea sa în comunitate. Primăria susține toate cultele din comună pentru o dezvoltare unitară și echitabilă.

Prin aceste acțiuni, primarul și echipa sa muncesc în fiecare zi pentru a asigura cele mai bune condiții de trai pentru cetățeni, iar Ioan Stegeran își încheie mesajul cu urările de bine pentru Comuna Farcasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.