Primarul Ion Sorin Timiș lansează un apel către borșeni: ”Avem nevoie de ape limpezi, motiv pentru care am demarat MAREA CURĂȚENIE!”

gunoaie1Primarul Borșei, Ioan Sorin Timiș arată, prin fiecare acțiune pe care o intreprinde, că orașul pe care-l administrează este unul cu adevărat european. Un oraș cu care maramureșenii se pot mândri, un oraș care aduce Borșa în prim-planul atracțiilor turistice. Pentru a dovedi că Borșa merită vizitată, primarul Ion Sorin Timiș continuă acțiunile de înfrumusețare ale orașului.”Avem nevoie de ape curate. Săptămâna trecută am curățat zona podului peste râul Cisla, în centru și podul de la Poliție.

gunoaieImaginile râului Cisla, înainte și după marea curățenie generală sunt grăitoare. Azi și mâine intervenim în zona Rotundu, la podurile de la străzile Luceafarului și Rotundu. Dacă nu s-ar mai arunca în albia râului diverse gunoaie, nu ar mai fi nevoie să cheltuim bani pentru a curăța albiile râurilor. Dar este din ce în ce mai bine. Se aruncă tot mai puține gunoaie în râuri și se duc tot mai multe la containere. Dar mai sunt și probleme. Timpul le va rezolva. Dacă în trecut se transportau la groapa de gunoi aproximativ 10 tone de mizerii pe zi, azi transportăm la groapa de gunoi 35 – 40 de tone pe zi. Deci cu 25-30 de tone mai puține gonoaie în apele din Borșa. Mulțumim.”

raul cisla curatComentariile au și apărut, foarte curând după publicarea pozelor. Astfel, Ileana Bota a spus pe contul de Facebook al primarului ”Bravi, bravi, bravi, ne place!”. Faptul a fost întărit de Angela Arduino Graziottin, care a concluzionat: ”Super bravo, ar fi tare fain dacă lumea ar înțelege și nu ar mai arunca gunoaie la apă ar fi super”. Și Măgurița Roman Belosinschi este de părere că ”este frumos, bravo, sperăm să știe lumea și să aprecieze efortul și să păstreze curățenia, că doar toți trăim acolo, e pentru binele tuturor. Mizeria nu aduce lucruri bune, ar trebui să înțeleagă toți.”

 

Amalia Babici Man

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.