Primarul Lucian Morar a semnat contractul de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” pentru orașul Ulmeni și satele aparținătoare!

Primarul Lucian Morar a semnat contractul de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” pentru orașul Ulmeni și satele aparținătoare!

Azi, 31 iulie 2023, primarul orașului Ulmeni Lucian Morar a semnat contractul de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” pentru orașul Ulmeni și satele aparținătoare.

Proiectul “REABILITARE  ȘI  MODERNIZARE  DRUMURI  DE  INTERES  LOCAL  ÎN  U.A.T.  ORAȘUL  ULMENI  JUDEȚUL  MARAMUREȘ” vizează reabilitarea și modernizarea unor străzi și drumuri de interes local, construirea și refacerea unor poduri, extinderea și executarea racordurilor la rețele de canalizare de la nivelul localităților Tohat, Vicea, Mânău, Somes Uileac, Arduzel și Ulmeni.

Valoarea totală a investiţiei:  15.858.385,57 lei cu TVA din care :

-valoarea finanţată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei: 11421120.70 (cheltuieli eligibile lei, inclusiv TVA)

-valoare finanţată de UAT 4437264.87 (lei, inclusiv TVA)

“Este doar unul din proiectele mari pentru orașul nostru și satele aparținătoare. Este o mare realizare pentru comunitatea noastră, cu această finanțare vom reabilita și moderniza străzile de interes local”, a transmis primarul Lucian Morar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.