Primarul Sebastian Alin Bîrda : nu m-am văzut niciodată ca un înlocuitor sau  un suplinitor al  domnului Pașca Dorin, la primăria Baia Sprie. Mi-am urmat propria viziune în administrație și am mers cu succes înainte!

Primarul Sebastian Alin Bîrda : nu m-am văzut niciodată ca un înlocuitor sau  un suplinitor al  domnului Pașca Dorin, la primăria Baia Sprie. Mi-am urmat propria viziune în administrație și am mers cu succes înainte!

Primarul Sebastian Alin Bîrda transmite băisprienilor mesajul care aduce lămuriri în ceea ce privește candidatura sa la primăria Baia Sprie , viziunea sa proprie , in calitate  primar. Relația cu Pașca Dorin a fost una de cooperare, dar pe parcursul celor 3  ani, aflat doar el la cârma orașului Baia Sprie,  a demonstrat că este un adevărat organizator iar rezultatele se văd la orice colț din orașul pe care-l iubește și prețuiește.

“Dragi băisprieni.

Doresc să lămuresc două aspecte care sunt vehiculate în presă și în mediul online în aceste zile și care probabil sunt discutate de către dumneavoastră.

Am acceptat cu inima deschisă și bune intenții candidatura din 2017. Am colaborat foarte bine până în acel moment cu domnul Pașca Dorin, însă nu m-am văzut niciodată ca un înlocuitor, un suplinitor al lui, până la întoarcerea lui în Primăria Baia Sprie.

Mi-am urmat propria viziune în administrație și am mers înainte după cum am considerat de cuviință spre binele orașului și cu sprijinul unui Consiliu Local constructiv și cu care am colaborat perfect. Timp de 3 ani am lucrat împreună, am inițiat proiecte foarte importante pentru comunitate și am mers înainte, fără socoteli și fără a adopta „poziția ghiocelului”, atât față de fostul primar, cât și față de alte autorități cu care am colaborat.

Cunosc bine sistemul de lucru în administrația locală. Am oferit Primăriei Baia Sprie cunoștințele mele profesionale și sunt împăcat că am facut tot ceea ce am putut ca să finalizez proiecte, să inițiez altele noi și să fac administrație.

Până în capăt despre asta vorbim. Asta interesează cetățeanul.

Vorbele meschine, jignirile și atacurile nu-și vor găsi niciodată locul în campania mea și nu le voi da curs celor care-mi sunt adresate, dar nici nu voi accepta lecții de superioritate din partea nimănui.

Vă trimit un gând bun și pentru 27 septembrie, înțelepciunea de a alege ce e mai bun pentru Baia Sprie” a vostru cu multă prețuire,primar  Bîrda Sebastian Alin

Comandat de PNL, Executant: Maramures Jurnal SRL, cod AEP- 21200012.

 

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.