Primarul Sebastian Alin Bîrda: Primăria Baia Sprie a finalizat amenajarea Centrul de vaccinare ANTI – COVID 19 ! Va deservi toată populația din Baia Sprie și din localitățile învecinate!

Primarul Sebastian Alin Bîrda: Primăria Baia Sprie a finalizat amenajarea Centrul de vaccinare ANTI – COVID 19 ! Va deservi toată populația din Baia Sprie și din localitățile învecinate!

Primăria Baia Sprie a finalizat amenajarea Centrul de vaccinare ANTI – COVID 19 care va funcționa începând cu săptămâna viitoare în incinta fostului Spital Orășenesc Baia Sprie, etaj 1 și parter. Lucrările de renovare au constat în:  igienizarea subsolului,  realizarea unui branșament de apă nou,- instalații noi alimentare apa, canalizare și reparații rețea de încălzire, înlocuirea instalației electrice, reparații și zugrăvire pereți, turnare șapa,- instalare geamuri termopan și pereți separatori și  montare tarchet.

Aceste lucrări sunt completate de achiziția mobilierului și a aparaturii necesare pentru buna funcționare a centrului.

Primarul Sebastian Alin Bîrda : “Centrul a fost prevazut pentru etapa a III-a a campaniei de vaccinare împotriva COVID -19 și va deservi toată populația din Baia Sprie și din localitățile învecinate, Cavnic și Șișești. Salutăm implicarea constructorului care a îndeplinit la termen lucrarea de care vor beneficia băisprienii și considerăm investiția un prim pas spre redeschiderea către cetățeni a serviciilor medicale din Baia Sprie. Ne dorim reintroducerea acestui spațiu în sistemul medical și considerăm renovarea un prim pas esențial în acest sens. În măsura în care detaliile de programare pentru serviciile de vaccinare ne vor parveni de la autoritățile competente, vă vom informa asupra modalității de accesare și programare pe platforma online.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.