Primarul Timiș Ioan Sorin: am accesat 100% din fondurile alocate orașului Borșa. Proiecte în implementare, noi contracte semnate!

Borșa de altădată nu seamănă cu cea de azi. Dacă ne uităm la bilanțul activităților desfășurate doar săptămâna trecută , apreciem faptul că într-adevar ,aici ,se muncește în fiecare zi:

-Reabilitare bazinului de stocare a apei la captarea Repedea;
-Reabilitareași modernizarea Piaței agroalimentare;
-Lucrări de extindere la Școala nr. 9;
-Anveloparea blocurilor din Centru Borșa;
-Lucrări la construcția clădirii multifuncționale de la Școala nr. 9;
-Pregătirea pârtiai pentru inspecția FIS în vederea omologării FIS „coborâre” și „super G ski alpin”;
-Confecționarea de panouri publicitare stradale pentru Stațiunea Borșa.
Pe lângă lucrările aflate în plină desfășurare,  urmează instalarea a 3 stații de încărcare a mașinilor electrice.
„Am semnat contractul de finanțare în valoare de 570.000 de lei (115.000 de euro) cu Administrația Fondului De Mediu pentru instalarea a 3 stații de încărcare a mașinilor electrice în Borșa. Una va fi amplasată în Pasul Prislop, alta în Complexul Turistic și a treia în Centrul Orașului.Prin semnarea acestui contract cu Administrația Fondului De Mediu, putem spune că am accesat 100% fondurile alocate orașului Borșa, toate cererile de finanțare depuse fiind aprobate.Avem în implementare contracte cu Administrația Fondului de Mediu pe modernizare iluminat public, reabilitarea Școlii nr. 7 Baia Borșa și reabilitare Școala nr. 4 Poiană.Valoarea totală contractată de la Administrația Fondului de Mediu prin cele 4 contracte este de 10 milioane de lei (2 milioane de euro).”, a transmis primarul orașului Borșa, Timiș Ioan Sorin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.