Primarul Timiș Ion Sorin :  reabilitarea termică a blocurilor de locuințe din Borșa o certitudine!

 Orașul Borșa derulează mai multe proiecte de investiții cu finanțări prin fonduri europene, unul dintre acestea fiind reabilitarea termică a blocurilor de locuințe prin POR ADR Nord-Vest Axa 3.

“În acest proiect au fost cuprinse două blocuri de locuințe, unul situat pe Aleea Tineretului (nr. 7, bl. A7A8, cu 60 de apartamente) și cel de al doilea situat pe strada Independenței (Bl.4, cu 16 apartamente).

Valoarea totala a celor două blocuri este de 1.855.347,06 lei, din care 780.023,99 lei contribuție UE, 665.660,16 lei contribuție UAT și 409.662,90 lei contribuție locatari. Proiectul se derulează pe o perioadă de 16 luni, cu începere din 15.12.2017.

În prezent investiția este realizată în proporție de 98%.

Lucrările cuprinse în acest proiect sunt: curățarea, igienizarea și izolarea subsolului, inlocuirea tămplăriei exterioare, izolarea pereților exteriori cu poliestiren si vata minerală, izolarea planșeului superior, înlocuirea invelitorii acoperișului, refacerea acoperișului, montarea de panouri fotovoltaice care să asigure energia electrică pentru iluminatul casei scărilor, rampe de acces pentru persoane cu handicap, etc.”, a menționat primarul ,Timiș Ion Sorin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.