Prime de Crăciun pentru mii de angajaţi din România

Minerii si energeticienii de la Complexul Energetic Hunedoara (CEH) vor beneficia de prime de Crăciun. Potrivit ziare.com, angajaţii Complexului vor primi tichete cadou in cuantum de 350 de lei, asta dupa ce anul trecut de Craciun nu au primit niciun leu.

Liderul Sindicatului „Muntele”, Darius Câmpean, a fost săptămâna trecută la masa negocierilor alături de conducerea Complexului Energetic Hunedoara, pentru ca angajații să beneficieze de prime de Crăciun.

„A fost o primă ședință la care am participat, săptămâna trecută, iar acum am mai avut încă una. Din fericire am reușit să cădem de comun acord. Nu vă pot spune despre ce sumă este vorba, dar este mai mare decât prima de Paște. În perioada 19-21 decembrie, ar trebui ca angajații să primească aceste prime, care sunt sub forma unor tichete cadou. Anul trecut, salariații nu au primit nicio primă de Crăciun, deoarece firma era în insolvență”, a declarat Darius Câmpean, liderul Sindicatului „Muntele”, pentru servuspress.ro.

Angajaţii Complexului Energetic Hunedoara au primit primă de Paște în valoare de 250 de lei, sub forma unor tichete cadou. Potrivit unor surse citate de servuspress.ro, atât minerii, cât și energeticienii vor primi cu ocazia sărbătorilor de iarnă tichete cadou în valoare de 350 de lei, fiecare. De acest beneficiu se vor bucura peste 4.400 de salariați.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.