Primele 50 de apartamente din noile blocuri ANL de pe bulevardul Regele Ferdinand din municipiul Baia Mare au fost finalizate

Primele 50 de apartamente din noile blocuri ANL de pe bulevardul Regele Ferdinand din municipiul Baia Mare au fost finalizate, iar peste aproximativ două săptămâni vor fi locuite de către tinere familii de băimăreni, a informat, vineri, primarul interimar, Doru Dăncuş.
‘A fost o mare bucurie şi onoare pentru mine, mai întâi ca om, apoi în calitate de primar interimar, să fiu prezent la această etapă de înmânare a formularelor către tinerele familii de băimăreni care se vor muta, în scurt timp, în apartamentele unuia dintre noile blocuri ANL construite pe bulevardul Regele Ferdinand. Am luat parte la şedinţa publică pentru înmânarea formularului de repartiţie, în baza căruia se vor încheia contractele de închiriere. Zeci de familii de tineri până în 35 de ani, care au depus cereri pentru astfel de apartamente, vor semna contractele de închiriere şi se vor putea muta, în aproximativ două săptămâni în locuinţe moderne, pliate pe nevoile lor’, a declarat Doru Dăncuş.
Potrivit acestuia, până în toamnă va dat în folosinţă şi al doilea bloc de locuinţe.
‘Până în toamnă, vom avea finalizat şi al doilea bloc de locuinţe din acest complex, într-o zonă care are nevoie de o astfel de dezvoltare şi pe care ne dorim să o transformăm într-un cartier al tinerilor, inclusiv prin crearea de noi facilităţi pentru aceştia, precum creşa pe care o construim în proximitate. Ştim cu toţii cât de anevoios poate fi drumul unei tinere familii în ziua de azi, şi, mai ales, cât de costisitoare poate fi o locuinţă. Administraţia locală poate şi trebuie să fie alături de ei, să se asigure că fiecare vor avea un loc pe care să îl numească ‘acasă’ ‘, a mai spus Doru Dăncuş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.