PRIMIM LA REDACŢIE: Un borşean proprietar de pensiune acuză Primăria de Abuz după ce i-a făcut poprire pe conturi

PRIMIM LA REDACŢIE: Un borşean proprietar de pensiune acuză Primăria de Abuz  după ce i-a făcut poprire pe conturi.

Un locuitor al oraşului Borşa acuză primăria de abuz după ce i-a făcut popriere pe conturi, imputându-i o sumă datorată ca impozit pentru o pensiune pe care o deţine.

Vă redăm integral conţinutul scrisorii primite pe adresa redacţiei, cu menţiunea că aşteptăm dreptul la replică al reprezentanţilor Primăriei Oraşului Borşa.
Buna ziua,

Ma numesc Roman Dorin din Moisei, Maramures si sunt proprietarul unei Pensiuni Turistice situata la limita dintre comuna MOISEI si orasul BORSA. Timp de aproximativ 10 ani Primariile acestor localitati au fost in litigiu asupra zonei limitrofe , litigiu solutionat in Instanta , prin recunoasterea terenului comunei Moisei. Fiind situat in aceasta zona, si „prins oarecum la mijloc”, timp de 9 ani am platit IMPOZIT pe cladire si teren LA AMBELE PRIMARII.

Din anul 2016 am instiintat Primaria Borsa ca voi plati doar la Primaria Moisei impozitul, dar aceasta Institutie a procedat sa calculeze impozit in continuare ,acumuland in opinia lor o datorie de 32.218,00 lei  pentru anii 2016-2017, si Instituind Poprire pentru suma de 22.302.00 lei din care mi-a fost retrasa suma de 4627,34 lei (intreaga disponibilitate).

Afland de la Banca Infiintarea Popririi m-am deplasat la sediul Primariei Borsa pentru a primi informatii despre calculul sumei pretinse a fi datorate ca Impozit.

Dupa 11 zile sunt Instiintat ca suma datorata a scazut de la 32.218,00 lei  la 24.831,00 lei , SI CULMEA, Infiinteaza inca o poprire in suma 24.831,00 lei , Poprind astfel si impozitul datorat pe semestrul al II lea al anului 2017, pentru care termenul de plata nu a expirat, SI MAI MULT DE ATAT, NU au scazut suma de 4627,34 lei retrasa din contul meu bancar cu 15 zile inainte.

 In ziua urmatoare infintarii celei de-a doua popriri , primesc o a treia Instiintare de plata, actualizata prin care datoria mea catre PRIMARIA BORSA ar fi scazut  din nou de la suma de 24.831,00 lei, la 1589,00 lei,  dar TOTALUL  SUMELOR  POPRITE  este de 47.133,00 lei, ADICA APROAPE O JUMATATE DE MILIARD DE LEI VECHI !!!

8 COMENTARII

  1. Cine nu.il cunoaste pe Dorin poate crede toate prostiile spuse de el, dar cu siguranta cei ce nu il cunoaste pe Dorin il cunoaste pe domnul Primar, foarte bine procedat. Cum imi platesc eu taxele asa sa isi plateasca si Dorin.

  2. Nu sunt persoana care se sustrage de la plata taxelor, dar in perioada 2007 -2015 am platit impozit la 2 PRIMARII, si la Borsa si la Moisei. Pentru 2016-2017 Primaria Borsa mi-a calculat impozit de 32.218,00 lei, ADICA 322 MILIOANE VECHI . Voi ati putea plati aceste sume IMPOZIT pe 2 ani ????
    Voi demonstra ABUZUL facut de Primaria Borsa.

  3. Nu poti fi inregistrat la doua primarii, doar daca ai facut tu ceva „mojmeală” sa nu platesti taxe la niciuna, acuma te plangi cand se colecteaza taxele.

  4. Nu e in regula ce calcule fac ei, oricum jumatate din primariile tarii au plata on-line, acolo vezi ce ai de plata si cand e scadent. Nu te lasa Dorin, nu e normal sa platesti la ambele primarii .
    Si ceilalti comentatori sunt invidiosi, dar nu cred ca le-ar conveni sa fie ei in situatia ta.
    Multa bafta!!!

  5. Azi dupa amiaza au sistat popririle de aproape o jumatate de miliard de lei vechi ! Bineinteles ca si-au dat seama ce GAFA au facut cei de la Primaria Borsa. Urmeaza sa dea de seama la PARCHET si TRIBUNAL pentru Abuzul in serviciu. Mai multe detalii voi posta pe Facebook.

  6. Puneți mâna si plătiți-va impozitele…
    Ce va vaitati de bani dacă v-ati facut …palate….foarte bine…scoate-ti bani …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.