Prin PES Activists Maramureș, 30 de copii au fost la teatru în proiectul ”Șansa la cultură”

pesPES Activists România a inițiat un nou proiect intitulat ”Șansa la cultură”, proiect care se adresează în special copiilor și tinerilor și are ca scop educația culturală a generației viitoare. PES Activists are filiale în întreaga țară, iar reprezentanții PES Activists din România se implică în a aduce acest proiect cât mai aproape de generația tânără.

Și în Maramureș există o filială a PES Activists, iar președinte a fost desemnată Raluca Simu, consilier parlamentar în cadrul cabinetului senatorial al ministrului delegat Liviu Marian Pop. În cadrul proiectului ”Șansa la cultură”, coordonat în Maramureș de Raluca Simu, 30 de copii au participat miercuri, 26 martie, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare, unde au avut ocazia de a viziona o piesă extrem de îndrăgită de cei mici, ”Capra cu trei iezi”.

Copiii s-au declarat extrem de încântați de felul în care și-au petrecut timpul liber într-un mod educativ. ”Încercăm să arătăm faptul că prin petrecerea a câteva ore  de cultură, tinerii pot fi educați prin joacă, iar timpul liber poate fi umplut într-un mod educativ, plăcut pentru toți participanții. pes1Avem în vedere noi obiective în acest proiect care îl considerăm a fi unul benefic pentru tânăra generație”, a arătat coordonatorul proiectului ”Șansa la cultură”, Raluca Simu, președinte PES Activists Maramureș.

 

Amalia Babici Man

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.