PRINS DE POLIȚIȘTI CU FOCURI DE ARMĂ, DUPĂ CE A SUSTRAS O AUTOUTILITARĂ

politiePolițiștii au reuşit prinderea, la foarte scurt timp după comiterea faptei, a unui bărbat, de 38 ani, din Constanţa, bănuit că a sustras o autoutilitară.

Astăzi, în jurul orei 15.30, ca urmare a unei sesizări făcute de un bărbat de 35 ani, din comuna Jegălia, judeţul Călăraşi, cu privire la faptul că i-a fost sustrasă autoutilitara, poliţiştii călărăşeni s-au mobilizat şi, în urma colaborării cu poliţiştii din Ialomiţa, s-a reuşit imediat identificarea în trafic a vehiculului.

Poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii pe raza comunei Borcea, autoutilitara ajungând în municipiul Feteşti. Aici, polițiștii ialomițeni au instituit două filtre rutiere şi au fost nevoiți să tragă șase focuri de armă, dintre care cinci în autoturism, reușind oprirea autoutilitarei sustrase şi prinderea bărbatului bănuit.

Bărbatul a fost identificat de poliţişti, preluat şi condus pentru cercetări la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.

În continuare, se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti. În urma acțiunii nicio persoană nu a fost rănită.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.