Prins în flagrant şi reţinut de poliţişti pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune

furt catusePoliţiştii au prins în flagrant şi reţinut un tânăr din Baia Mare, bănuit că ar fi încercat să înşele o societate comercială prin folosirea unor documente falsificate. Prejudiciul, în valoare de peste 13 000 de lei a fost recuperat în totalitate.

Ieri, 11 februarie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au reţinut un tânăr în vârstă de 31 de ani din Baia Mare, care încerca să inducă în eroare o societate comercială din Timişoara prin folosirea unor documente falsificate.

Din investigaţiile efectuate de poliţişti s-a stabilit că tânărul ar fi comandat, sub un nume fals, un sistem de amplificare audio şi a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce prelua comanda de la angajatul unei firme de curierat, făcând dovada plăţii bunurilor cu un ordin fals de plată.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că tânărul ar mai fi achiziţionat în aceleaşi condiţii şi alte bunuri de la aceeaşi societate comercială.

Bunurile identificate, în valoare de peste 13 000 de lei, au fost indisponibilizate şi urmează a fi restituite părţii vătămate iar tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului şi identificarea tuturor participanţilor la activitatea infracţională.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.