Prins în timp ce încerca să vândă bicicleta furată

furt bicicletaPoliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare l-au prins pe un tânăr din localitate în timp ce acesta încerca să vândă o bicicletă furată.

La data de 6 ianuarie a.c., poliţia a fost sesizată cu privire la un furt. Un sighetean a reclamat că, în noaptea de 22/23 decembrie 2015, persoane necunoscute i-au furat bicicleta ce se afla asigurată cu lacăt în scara blocului în care locuieşte.

Deşi fapta a fost reclamată la aproximativ două săptămâni de la comitere, în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat un tânăr de 28 de ani, bănuit de comiterea faptei. Tânărul, domiciliat în acelaşi municipiu, a fost prins în timp ce încerca să vândă bicicleta sustrasă.

Bicicleta a fost recuperată şi restituită părţii vătămate. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Pentru ca bunurile sustrase de infractori să poată fi recuperate cu operativitate, recomandăm persoanelor care sunt victime sau martori ai unei infracţiuni să sesizeze de îndată poliţia şi să ofere cât mai multe detalii despre contextul comiterii acesteia!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.