Prinși în timp ce furau motorină. Ce valoare are combustibilul ridicat de polițiștii maramureșeni?

În urma activităților informative-operative efectuate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, au fost prinși în flagrant doi bărbați, care au extras combustibil dintr-o autocisternă.

În fapt, la data de 15 noiembrie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare, a fost sesizat cu privire la faptul că doi bărbați de 50 respectiv 51 de ani, ar fi sustras combustibil dintr-o autocisternă, proprietatea unei societăți comerciale.

Ieri, 22 noiembrie, la momentul intervenției polițiștilor, bărbații reușiseră să extragă 160 de litri de motorină dintr-o autocisternă pe care aveau montată o instalație improvizată de extragere a combustibilului.

De asemenea, la fața locului au mai fost identificate 25 de recipiente de 25 litri fiecare, care urmau să fie umplute cu combustibil extras.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 1500 lei.

În cauză, organele de cercetare penală din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au dispus reținerea bărbaților pentru 24 de ore, aceștia fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Maramureș, urmând ca în cursul zilei de azi, 23 noiembrie, procurorul de caz va analiza oportunitatea luării unei măsuri preventive.

În continuare polițiștii desfășoară cercetări pentru stabilirea întregii lor activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.