Simptomul comun care anunţă cancerul. Priveşte-ţi mâinile acum!

femeie chealaDescoperirea cancerului la timp este primul pas spre vindecare, de aceea trebuie să mergi la medic atunci când observi că se întâmplă ceva ciudat cu organismul tău. Specialiștii au observat că pacienții cu boli maligne au mâinile umflare mai des și se îngrașă fără motiv, potrivit healthyandnaturallife.com. Chiar dacă aceste schimbări nu sunt mari, pot fi observate de bolnavi și nu ar trebui ignorate.

Alte semne care ar trebui să te trimită la medic

Sunt și alte simptome pe care femeile le ignoră, dar care pot ascunde cancerul. Dificultățile de respirație este unul dintre primele semne de cancer la plămâni, de aceea trebuie să te adresezi medicului dacă simți că respiri greu după un efort minim. Tusea care durează mai mult de trei săptămâni poate ascunde, de asemenea, leucemii sau tumori pe plămâni. Infecțiile frecvente sau febra inexplicabilă apar, de asemenea, în boli de sânge sau limfoame. Balonarea sau mărirea abdomenului apare în cancerul ovarian, dar sondajele arată că femeile ignoră aceste semnale și nu merg la medic.

VEZI: De acum poți afla cine te sună cu NUMĂR ASCUNS! Trebuie să faci doar ASTA!

Pentru a preveni apariția cancerului, este indicat să ai un stil de viață sănătos, cu un conținut redus de grăsimi nesănătoase, zahăr și alimente procesate. Mișcarea te ajută, de asemenea, să rămâi sănătoasă. Renunță la țigări și consumă alcool cu moderație, iar șansele să trăiești o viață lungă vor crește considerabil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.