PRO Maramureș are reprezentanți în Consiliul Județean. Președintele,   Viorica Marincaș si Filip Adrian Nicolae au depus jurămîntul!

PRO Maramureș are reprezentanți în Consiliul Județean. Președintele,   Viorica Marincaș si Filip Adrian Nicolae au depus jurămîntul!

Începând de azi, 26 octombrie 2020, Consiliul Județean are o nouă  formulă. Consilierii județeni  au depus sâmbătă jurământul, în cadrul unei ceremonii oficiale, mesajul transmis maramureșenilor este de susținere, de parteneriat și  cooperare.

“Prima zi în Consiliul Județean!

Am depus azi jurământul în ședința de constituire a noului Consiliu Județean al județului Maramureș.

Suntem pentru prima dată prezenți în administrația județeană și suntem aici pentru voi și pentru a vă reprezenta corect și transparent interesele.

Mai mult ca oricând, Maramureșul are nevoie de o coordonare responsabilă, care să știe să gestioneze această perioadă dificilă.

Urmează 4 ani în care vom propune, susține și ne vom impune proiectele care vor răspunde cât mai bine nevoilor celor ce ne-au oferit încredere.

În același timp avem nevoie de voi pentru a fi permanent conectați la problemele, nevoile, dar și la soluțiile pe care vreți să le propuneți.

Întâlnirile cu maramureșenii vor fi o constantă a mandatului nostru.

Avem datoria să semnalăm că există soluții!

Suntem PRO Maramureș, suntem PRO România!” a transmis  Viorica Marincaș, președinte PRO Maramureș

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.