Produsul de la LIDL, vândut de 400 de ori mai ieftin decât în alte magazine. A fost bătaie pe el

Produsul de la LIDL, vândut de 400 de ori mai ieftin decât în alte magazine. A fost bătaie pe el

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Clienţii magazinelor LIDL din Marea Britanie au avut parte de o surpriză uriaşă. Aceştia au putut cumpăra una dintre cele mai rare plante la un preţ de nimic, deşi acestea valorează cu 400 de ori mai mult.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferte Speciale pentru Revelion in Tara si in Strainatate!

Profită acum: Vara în luna ianuarie

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Produsul de la LIDL, vândut de 400 de ori mai ieftin decât în alte magazine. Este vorba despre plante precum Monstera Variegated Adansonii. Deşi pe eBay costă 3.699 de lire sterline, LIDL le-a vândul cu 5 sau 10 lire sterline, potrivit Daily Record.Puţine persoane ştiu că micile modificări naturale ale plantelor le pot face extrem de scumpe. Uneori, aceste modificări sunt confundate cu diverse boli, iar magazinele le vând la preţ redus pentru a scăpa rapid de ele.

Aşa s-a întâmplat şi în cazul unei Monstera Deliciosa. Angajaţii magazinelor LIDL au observat pe tulpinile şi frunzele plantei câteva semne albe şi au crezut că aceasta este afectată de o boală. De fapt, ceea ce au vândut ei a fost o Monstera Deliciosa pestriţă, o plantă foarte rară, care se vinde cu un preţ foarte mare.

Chiar și o singură ramură ar putea ajunge să coste o mică avere, cea mai scumpă fiind listată pe piaţă la 4.562,18 lire sterline.

Pe lângă Monstera Delicioas, Lidl a mai scos la vânzare și alte exemplare, precum Monstera Adansonii. Această plantă este ruda mai mică a plantei Monstera Deliciosa, dar este mult mai valoroasă.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.