Profesorii și elevii matematicieni, premiați la Fărcașa!

Senatorul Liviu Marian Pop a fost prezent la cea de-a 17-a ediția a Sesiunii interjudețene de comunicări științifice și metodice a profesorilor de matematică. Evenimentul a avut loc la Școala ”Lucian Blaga” din localitatea Fărcașa unde au fost prezenți matematicieni cu renume din nordul Transilvaniei.

Profesor de matematică, mândru că ambii părinți sunt dascăli, senatorul de Maramureș a punctat faptul că și alte rude de-ale sale lucrează în învățământ, o parte dintre aceștia, la fel ca și domnia sa, sunt profesori de matematică. De asemenea, demnitarul speră ca, în scurt timp, cu sprijinul oamenilor politici de la nivel central și județean, toate școlile să ajungă la stadiul celei din Fărcașa.

”Felicitări organizatorilor și sper ca anul viitor, la cea de-a 18-a ediție, să avem cât mai multe școli asemeni celei din Fărcașa. Iată că această unitate de învățământ, dintr-o comună din România, din Maramureș, a fost prezentată ca modul de bună practică la nivel național. Ar fi ideal ca peste tot să existe colaborare între administrația locală, școală, părinți și mediu economic. Așa am putea face mult mai multe pentru viitorul copiilor noștri. Ne mândrim cu Omer Cerrahoglu, cu profesorii de matematică, cu toți cei care reprezintă România la concursurile școlare internaționale”, a punctat vicepreședintele PSD Maramureș.

Fundația Liviu Marian Pop s-a numărat printre sponsorii acestui eveniment. De asemenea, senatorul Liviu Marian Pop a înmânat câte o diplomă din partea organizației nonguvernamentale care îi poartă numele atât elevilor premianți, cât și profesorilor de matematică. Astfel, în calitate de profesor a acestei discipline, parlamentarul a dorit să își arate recunoștința și respectul pentru elevi, părinți și profesori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.