Profesorul, Heuberger Cristian, revine ca director la Colegiul Național Gheorghe Șincai Baia Mare! VEZI rezultate concurs directori..

Concursul pentru ocuparea funcțiilor  de director/director adjunct din județul Maramureș, ce are  loc în această perioadă  atât pe plan local cât și la la nivel național, a creat stări de agitație maximă în unele școli  , însă nici o reacție în altele.

Dacă în Maramureș competiția acerbă a fost la Colegiul Național Dragoș Vodă din Sighetu Marmației , trei candidați pe un loc, la Colegiul Național Vasile Lucaciu pentru postul de director adjunct a concurat un singur dascăl iar postul de director rămâne în continuare vacant, nimeni nu a dorit sa-l ocupe, nici un candidat nu s-a prezentat la concurs.

O situație ca la 100 de m garduri a fost la Colegiul Național Gheorghe Șincai Baia Mare , unde directorul interimar , Alina Pintescu, nu a cedat interimatul fostului director Cristian Heuberger , a ținut „cu dinții” de fotoliul  directorial , însă   la concurs s-au prezentat ambii competitori .

În urma concursului format dintr-un test grilă, evaluarea CV-ului  și interviul în fața comisiei  , Cristian Heuberger și-a „învins”  adversara, astfel că anul școlar 2017/2018 la Colegiul Național Gheorghe Șincai Baia Mare va debuta  cu revenirea  fostului director,  Cristian Heuberger.

VEZI rezultate:Rezultate finale inainte de contestatii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.