Profeție înfiorătoare! „Vom auzi de un cutremur intens, posibil un cutremur 2 în 1. Să ne rugăm la Dumnezeu!”

Profeție înfiorătoare! „Vom auzi de un cutremur intens, posibil un cutremur 2 în 1. Să ne rugăm la Dumnezeu!”Maria Ghiorghiu a făcut o nouă profeție, vineri, referitoare la un cutremur puternic și de lungă durată.

„În această dimineață, trează fiind, văd stând în pat cu ochii închiși, văd propria-mi cameră în care obiectele de pe cuier încep să se clatine brusc și puternic, dar pentru câteva secunde; 2 -3 secunde. Tocmai când credeam că atât a fost, începe adevăratul lung Cutremur și intens. Toată cameră se clătina puternic și des; mișcările erau foarte dese și de lungă durată. Prieteni dragi, vom auzi de un Cutremur intens, posibil un Cutremur 2 în 1, având în vedere că a început brusc, părea că s-a oprit, că apoi să înceapă la fel de tare și părea că nu se mai termină”, a scris Maria Ghiorghiu, vineri, pe blogul ei.

Totuși, acest cutremur nu ar urma să aibă loc în România.

„De multe ori dragilor, mi s-au arătat Cutremure mari că fiind în cameră mea, dar acestea au avut loc în cu totul altă Țara. Deci, nu trebuie să ne temem, ci trebuie să rămânem la fel de optimiști și de credincioși”, a mai scris Maria Ghiorghiu.
„Să ne rugăm la Bunul Dumnezeu să aibă grijă de toți oamenii locului, acolo unde acest Cutremur se va produce”, a încheiat ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.