PROFETIE SOCANTA. SUA distrusa cu arme nucleare de RUSIA. Vezi cand va izbucnit marele RAZBOI

Multi profeti ai Bisericii Mormone au amintit de teribilele razboaie distructive care vor avea loc la un moment dat in viitorul Americii. Poate cea mai terifianta viziune este cea a lui George Albert Smith, care a fost presedinte si profet al Bisericii Mormone, atunci cand a facut-o, in anul 1946.

„Am avut o viziune infricosatoare a unui alt razboi, care va face ca razboiul care tocmai s-a incheiat sa para a fi un simplu exercitiu de antrenament. In acest razboi, oamenii vor muri ca mustele. Totul a inceput intr-un moment cand puterea militara a Uniunii Sovietice era depasita de cea a Statelor Unite, care detineau rachete nucleare in Europa. SUA si-a retras rachetele si apoi a inceput razboiul”, a spus Smith, care vorbea despre cel de-al doilea razboi mondial, care tocmai se incheiase. Potrivit presedintelui Bisericii Mormone, a doua conflagratie mondiala va parea o simpla joaca fata de razboiul care va urma.

Puterea militara ruseasca (sovietica) a fost depasita de cea americana dupa 1990, odata cu prabusirea comunismului. Asadar, Smith se referea la evenimente care aveau loc in viitor, dupa 1990. Profetul mormon spune ca rachetele nucleare rusesti vor lovi locurile in care sunt depozitate rachetele americane, dar si orasele. Asadar, razboiul mondial va incepe. Cand va avea loc acest razboi? Profetul Smith ofera cateva elemente foarte interesante pentru identificarea momentului. Astfel, aflam ca presedintele SUA din timpul acelui razboi ar fi primul presedinte care nu e de origine britanico-europeana, ceea ce ne duce cu gandul la Obama, care este primul presedinte afro-american din istorie. Tot in acele timpuri, autoritatile guvernamentale americane vor lua dreptul oamenilor de a detine arme pentru aparare, proces care are loc in prezent in SUA. Asadar, se pare ca profetul Smith are o viziune a unui razboi mondial in aceste timpuri pe care le traim.

Cel mai interesant lucru despre aceasta profetie este faptul ca, in momentul viziunii (1946), Statele Unite ale Americii si Uniunea Sovietica erau inca aliati. De asemenea, in acel moment, ideea ca rachetele sa fie capabile sa transporte incarcaturi nucleare parea a fi nefezabila. De fapt, presedintele M.I.T. spunea in 1950 ca „rachetele intercontinentale cu focoase nucleare sunt imposibile de fabricat”. Ar putea sa se refere aceasta profetie la anul acesta, 2014, cand tensiunile intre Rusia si SUA au atins cote maxime, odata cu ocuparea Crimeii de catre armata rusa? Poate ca da, dar nu neaparat.

Exista o versiune a acestei profetii mormone care spune ca evenimentele acestea vor avea loc dupa alegerea noului presedinte american, dar inaintea preluarii efective a functiei, adica intre noiembrie si ianuarie anul urmator. Daca am convenit ca profetia se refera la vremea lui Obama, si cum acestuia ii expira mandatul in 2016, putem presupune ca aceasta profetie catastrofala ar putea avea loc intre noiembrie 2016 si ianuarie 2017. In perioada aceea, ca urmare a caderii dolarului american, vor exista mari revolte pe strazile americane impotriva autoritatile. Ei, se pare ca exact atunci, Rusia va ataca cu rachete nucleare marile orase din SUA si apoi va exista si o invazie fizica a Americii, potrivit obiectiv.info.<

Sursa: bzi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.