Prognoza meteo 8 septembrie 2022. Cum va fi vremea de Sfântă Mărie Mică

Meteorologii anunţă că vremea va continua să se încălzească în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile vor fi mai ridicate decât ar fi normal pentru data din calendar.

LA NOAPTE cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi izolat ploi slabe de scurtă durată, mai ales în nord-vestul și în sud-estul țării. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 şi 18 grade, cu cele mai ridicate valori în dealurile vestice și pe litoral. Îndeosebi în depresiunile intramontane, izolat se va semnala ceață.

Vremea în București. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 13…14 grade, ușor mai scăzută în zona periurbană.

Prognoza meteo JOI. Vremea va continua să se încălzească, devenind caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și averse, ziua pe arii restrânse mai ales în zona de munte și în extremitatea de sud-est, iar noaptea în extindere în vest, nord-vest și parțial în centru și nord, unde unde vor fi în general moderate cantitativ (pe alocuri peste 15…25 l/mp), însoțite și de descărcări electrice.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă, în sud-estul teritoriului, dar și asociate ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade, iar cele minime se vor situa în general între 10 şi 18 grade. Dimineața și noaptea, îndeosebi în depresiunile intramontane, izolat se va semnala ceață.

Vremea în București va fi frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 13…16 grade.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.