PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă VREME URÂTĂ, PLOI şi burniţă

Meteorologii anunţă vreme închisă pentru zilele următoare. În mai multe zone din ţară va exista burniţă, ploi, temperaturi scăzute şi polei.

În zonele joase de relief se va semnala ceaţă sau nori joşi, dimineaţa, local în centru, est şi nord-vest, pe arii restrânse în vest şi izolat în rest, dar in noatea în extindere peste toată Moldova, partea continentală a Dobrogei şi cea mai mare parte a Munteniei şi numai pe arii restrânse în celelalte zone.

În celelalte regiuni cerul va fi variabil. Izolat va burniţa şi vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla cel mult moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 grade Celsius in zonele cu ceata mai persistenta, indeosebi din centru şi 11 grade in dealurile subcarpatice din Oltenia.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, iar dimineata va fi ceata. Vantul nu are intensificari iar mercurul va urca pana spre 6..7 grade Celsius. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă de -2…1 grad.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Cerul va fi mai mult noros şi va fi ceaţă, pe arii restrânse asociată cu burniţă, îndeosebi în prima parte a zilei şi din nou noaptea, local în regiunile extracarpatice şi pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 grade Celsius in zonele cu ceata persistenta şi 9 grade in Dealurile de vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi înnorat în cea mai mare parte a intervalului şi vor fi condiiţii de ceaţă, îndeosebi dimineaţa şi noaptea. Din cauza cetii si a norilor stratiformi maximele vor fi doar in jur de 4 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în general închisă. Pe spaţii restrânse se vor semnala precipitaţii slabe, sub formă de ninsoare în zonele montane şi mai ales ploi în rest. Izolat vor fi condiţii de polei, iar în zonele joase de ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 grade Celsius, izolat in Moldova si cel mult 9 grade Celsius in Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în general închisă şi trecător, în special seara şi noaptea, va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade.

PROGNOZA METEO TENDINTA VINERI. Vremea se va menţine în general închisă. Vor fi precipitaţii slabe, pe spaţii restrânse, sub formă de ninsoare în zonele montane, mixte în nordul, centrul şi nord-vestul ţării şi mai ales ploi în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 8 grade. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă şi de polei.

In weekend dar si la inceputul saptamanii viitoare temperaturile vor fi în general apropiate de cele normale pentru a doua decadă a lunii decembrie. Pe spaţii restrânse, trecător, se vor semnala precipitaţii mixte, iar în zonele montane mai ales ninsori. Îndeosebi noaptea şi dimineaţa, în zonele joase de relief va fi nebulozitate joasă sau ceaţă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.