Prognoza meteo! Vremea se va schimba în următoarele zile!

ploaieMeteorologii anunţă că de luni vremea începe să se încălzească. Temperaturile maxime se vor situa între 6 grade în nordul Moldovei şi 19 grade în Lunca Dunării, însă de marţi începe din nou să fie frig.

În zona de munte, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a ţării, iar în zona montană înaltă va sufla tare. Noaptea, vântul va slăbi treptat, cerul va deveni variabil în toate regiunile şi doar izolat vor mai fi ploi slabe în centru şi est, dar spre dimineaţă nebulozitatea se va accentua în Oltenia şi sud-vestul Munteniei, unde aria ploilor va fi în extindere.

Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va fi moderat, cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade.

Marţi, Valorile termice diurne vor marca o scădere în regiunile vestice, sudice şi sud-estice, iar în nord şi nord-est vor creşte uşor. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade in vest, nord-vest, dar si in sud-vest şi 14 grade Moldova, Muntenia si Dobrogea. Înnorările se vor accentua treptat, începând
din sud-vestul ţării şi va ploua, ziua, în vest, sud, centru şi doar pe arii restrânse în restul teritoriului, iar seara şi noaptea în majoritatea regiunilor.

Miercuri vremea va fi în general închisă şi mai rece decât în mod obişnuit la această dată, mai ales în regiunile sudice. Temporar vor fi precipitaţii în cea mai mare parte a ţării. La munte vor predomina ninsorile, în centrul şi nord-estul teritoriului, noaptea, vor fi precipitaţii mixte, iar în rest va ploua. Pe arii restrânse se vor cumula cantităţi mai însemnate de apă. Vântul va prezenta intensificări la munte, în jumătatea de sud
a ţării şi doar izolat şi trecător în celelalte regiuni. Temperaturile maxime, în scădere îndeosebi în regiunile extracarpatice, se vor situa între 3 grade in Oltenia şi 12 grade in nord-vest.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.