PROGRAMUL TEATRULUI MUNICIPAL BAIA MARE ÎN PERIOADA 11 – 13 IUNIE 2021

Vineri, 11 iunie, de la ora 19.00, secția Revistă a Teatrului Municipal Baia Mare vă invită la spectacolul DINCOLO DE TIMP ȘI GENERAȚII (Dueluri amicale în duete muzicale) o serie de dialoguri muzicale și coregrafice, care aduc împreună artiști cu vârste și stiluri diferite, într-un remember al marilor momente și curente din muzica ultimelor decenii.

Spectacolul se joacă în sala mare, cu publicul în sală. Durata: 90 minute (fără pauză) /

Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Sâmbătă, 12 iunie și duminică, 13 iunie, de la ora 11.00, îi invităm pe copii la o întâlnire cu spectacolul Scufița Roșie, după Frații Grimm, regia Eugenia Ciotlăuș.

Binecunoscuta poveste a Fraţilor Grimm, cu toate întâmplările ei pe care le trăiește prin toate locurile pe care le colindă, o puteţi vedea într-o versiune scenică în imaginaţia regizoarei Eugenia Ciotlăuş, şi reluată de Doina Glăvuţ, fostă actriţă a Teatrului de Păpuşi. Un spectacol ce face parte din categoria spectacolelor copilăriei.

Spectacolul se joacă în sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute / Preț bilet: 7 lei

Sâmbătă, 12 iunie, de la ora 19.00, vă invităm la spectacolul de improvizație ”ImproJoker”, regia artistică Mihaela Sîrbu.

”ImproJoker” îți satisface setea de curiozitate și nevoia de joacă. Spectatorul poate fi deținătorul unor sugestii care, odată lansate, pot să genereze povești surprinzătoare, în cascadă.  Prezența ta e un atu pentru spectacol!

Spectacolul se joacă la sala mare cu publicul în sală. Durata: 75 minute (fără pauză) / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Duminică, 13 iunie, de la ora 19.00, vă așteptăm la ultima reprezentație a spectacolul ”Rinocerii” de Eugène Ionesco, regia Iulian Bulancea, scenografia Mihai Vălu.

Rinocerii, probabil cea mai autobiografică piesă a lui Eugène Ionesco, vorbește despre dezumanizarea și bestializarea societății prin intermediul îndoctrinării și fanatismul doctrinar. Dacă inițial, rinocerita reprezenta adeziunea la doctrina nazistă, semnificația acestei boli bizare inventate de Ionesco a fost extrapolată către toate formele de fanatism și îndoctrinare politică sau socială.” (Iulian Bulancea)

Spectacolul se joacă cu publicul în sală. Durata: 80 minute / Preț bilet: 20 lei / redus 10 lei

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Program casierie:
Marți – Sâmbătă 12.00 -13.00 / 18.00 -19.00
Duminică 18.00 – 19.00

Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Publicul este rugat să poarte mască, să respecte măsurile de siguranță și distanțare socială, să folosească soluțiile de dezinfectare pe care teatrul le pune la dispoziție. Dacă prezintă simptome de răceală, strănut, tuse, este rugat să anuleze rezervarea!

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.