PROGRAMUL TEATRULUI MUNICIPAL BAIA MARE ÎN PERIOADA 14 – 17 noiembrie 2019

Joi, 14 noiembrie, de la ora 19.00, vă invităm la spectacolul SUICIDAL, după texte de Luigi Pirandello, regizat de băimăreanul Norbert Boda. SUICIDAL explorează o tema gravă a umanității într-o manieră neconvențională, sub forma unui show dedicat exclusiv sinuciderii. Având convenția unei emisiuni televizate, spectacolul are un aer comic puternic, uneori chiar cu un umor negru, dar bine dozat, fără să uite însă să trateze și cu seriozitate dramele și poveștile personajelor.

Spectacolul se joacă la sala studio. Durata: 90 minute (fără pauză)

Vineri, 15 noiembrie, de la ora 20.00, vă invităm la spectacolul de improvizație ”ImproJoker”, prima premieră a acestei stagiuni la Teatrul Municipal Baia Mare. Regia artisitică îi aparține Mihaelei Sîrbu.

”ImproJoker” îți satisface setea de curiozitate și nevoia de joacă. Spectatorul poate fi deținătorul unor sugestii care, odată lansate, pot să genereze povești surprinzătoare, în cascadă.  Prezența ta în sală e un atu pentru spectacol!

Spectacolul se joacă la sala studio. Durata: 75 minute (fără pauză)

Sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 11.00, așteptăm copiii, părinții și bunicii să se bucure cu noi urmărind un spectacol interactiv și vesel: GULLIVER ÎN ȚARA PĂPUȘILOR. Jucăuşă şi antrenantă, povestea noastră se potrivește tare bine copiilor de vârstă mică.

Spectacolul se joacă la sala Teatrului de Păpuși. Durata: 60 minute (fără pauză)

 Duminică, 17 noiembrie, de la ora 19.00, se joacă ALBASTRU.GALBEN.ROȘU, cea mai bună piesă românescă de teatru a anului 1997, premiu acordat de UNITER și Casa Regală a României – text și regie artistică Radu Macrinici.

”Eram în iarna lui `97 când, jurizând la concursul UNITER pentru cea mai bună piesă a anului, am dat târcoale neîncrezător acestui text: prea era bine făcut, prea erau puternice personajele, prea eficient parabolicul intrigii, prea bine rafinat dozajul de cruzime și suavitate în substanța morală (deloc tezistă) a relațiilor scenice, pentru a nu-ți descumpăni prejudecățile și a nu-ți hrăni bătrâneasca suspiciune. Prejudecăți, zic, fiindcă până atunci nu mă gândisem niciodată că tocmai teatrul s-ar putea angaja convingător în etalarea coșmarului comunist, în ilustrarea traumelor comunismului.” (Dan C. Mihăilescu)

Spectacolul se joacă la sala studio. Durata: 60 minute (fără pauză)

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la secția Păpuși, 15 lei preț întreg și 10 lei  preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

Programul rezervărilor telefonice:
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00

Program casierie:

Marți – Sâmbătă: 12.00- 13.00 / 18.00 – 19.00

Duminică:  18.00 – 19.00

Email:rezervari@teatrulbm.ro

Rezervările se ridică cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului. În ziua desfășurării spectacolului, nu se mai fac rezervări!

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.