PROGRAMUL TEATRULUI MUNICIPAL BAIA MARE ÎN PERIOADA 6 – 11 februarie 2018

Marți, 6 februarie, de la ora 19.00, la Sala Studio, spectacolul CRIMA DIN STRADA LOURCINE de Eugène Labiche, regia Victor Olăhuț, vă va ține cu sufletul la gură atunci când o  știre citită într-un ziar despre o crimă, având ca victimă o vânzătoare de castane, cumulată cu urmele de cărbune de pe mâinile protagoniștilor, declanșează nebunia.

Miercuri, 7 februarie, de la ora 19.00, va avea loc la Sala Studio one-man-show-ul AGAMEMNON de Rodrigo Garcia, regia Bogdan Pălie, în interpretarea actorului Dragoș Călin –  un spectacol contemporan despre consumul excesiv al omului modern, care fiind orbit de ideea de a acumula și a avea cât mai mult, uită să trăiască cu adevărat.

Joi, 8 februarie, de la ora 19.00, este programat spectacolul BUTOIUL CU PULBERE, după Dejan Dukovski, regia Marcel Țop, o poveste tragi-comică despre oamenii Maramureșului, cel mai nedomesticit ținut românesc, un loc unde țăranii au construit un cimitir vesel în care până și moartea are mormântul ei, un loc în care se trăiește total, se iubește intens și se moare ca-n filme.

Sâmbătă, 10 februarie, de la orele 10.00 și 11.30, la Sala Teatrului de Păpuși, cei mici sunt așteptați să vizioneze spectacolul CENUȘĂREASA, după Frații Grimm, regia Kovacs Ildiko.

Sâmbătă, 10 februarie, de la ora 19.00, se va juca cu publicul pe scenă spectacolul EDMOND, după David Mamet, regia Andrei Dinu. În această producție veți putea urmări povestea de viață a unui om hotărât să o ia de la capăt atunci când oboseala, rutina și visele spulberate îl copleșesc.

Duminică, 11 februarie, de la ora 19.00, vă dăm întâlnire la spectacolul MÂNĂ MOARTĂ de Patrick Marber, regia Victor Olăhuț, în care iubitorii de teatru vor descoperi șase bărbați care aleg să-și trăiască viața în lumea primejdioasă și nesigură a jocurilor de noroc.

Prețul biletelor la spectacolele teatrului: 5 lei la secția Păpuși, 15 lei preț întreg și 10 lei  preț redus (pentru elevi, studenți și pensionari) la secțiile Dramă și Revistă.

Informații și rezervări: tel. 0736216437 (Dramă și Revistă) și 0730270926 (secția Păpuși)

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.