Proiect CJ Maramureș: două pasaje supraterane pentru fluidizarea traficului în zonele Clubul Văcarilor și Italsofa din Baia Mare

În 2023 vom avea două pasaje supraterane pentru fluidizarea traficului în zonele Clubul Văcarilor și Italsofa din Baia Mare
În ultima ședința a CJ Maramureș  a fost votat proiectul de hotărâre care prevede încheierea unui Parteneriat între Consiliul Județean Maramureș și Primăria Baia Mare, în vederea realizării a două proiecte de investiții importante pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere în Maramureș și pentru fluidizarea traficului în municipiul Baia Mare. Este vorba de ”Pasajul Clubul Văcarilor (Baia Mare-Recea)” și de ”Pasajul Italsofa (Baia Mare-Groși)”.
Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, a vorbit despre importanța realizării proiectelor de dezvoltare a infrastructurii rutiere existente în Maramureș: ”Cele două pasaje pe care le vom construi în parteneriat cu Primăria Baia Mare, vor rezolva problema aglomerării și vor decongestiona traficul în aceste zone.
Pasajele vor fi construite în așa fel încât să poată prelua traficul de pe centura metropolitană a orașului Baia Mare, un alt proiect important care vizează dezvoltarea infrastructurii rutiere a județului Maramureș.
Obiectivul nostru este ca în 2023 să avem cele două pasaje funcționale, astfel încât cetățenii municipiului Baia Mare și ai județului Maramureș să poată beneficia într-un termen cât mai scurt de aceste pasaje extrem de importante pentru fluidizarea traficului, dar mai ales pentru creșterea siguranței participanților la trafic.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.