Proiect privind grija fata de mediul inconjurator

Prefectul judetului Maramures Anton Rohian a participat la lansarea proiectului ” Reteaua Promotorilor pentru Sate Curate – Cresterea constientizarii comunitatilor rurale din regiunea NV in legatura cu impactul activitatilor lor asupra mediului inconjurator”.
Proiectul este co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei, prin intermediul contributiei elvetiene pentru Uniunea Europeana Extinsa. Intalnirea s-a desfasurat in comuna Recea si a adunat experti de mediu, reprezentanti ai autoritatilor locale si judetene, precum si alte parti direct implicate. Principalele teme abordate au vizat salubrizarea si sistemul ntegrat de management al deseurilor, activitatile industriale din zona cu impact asupra mediului, arii naturale protejate din zona si altele.
Prefectul Anton Rohian a apreciat desfasurarea unor astfel de actiuni de contientizare in randul celor responsabili in solutionarea problemelor de mediu, aratand ca Institutia Prefectului judetul Maramures a derulat o serie de astfel de actiuni si ca este preocupata in continuare de grija fata de mediul inconjurator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.