Proiectul „Niciodată prea târziu să fii erou” propune punerea în scenă a piesei de teatru „Jocul de-a vacanța”

afisInteract Club Baia Mare, în colaborare cu trupa de teatru Silver 05, Asociația Esperando, CRRPH Țibleșului și Castanelor și cu Teatrul Minicipal Baia Mare, își propune prin punerea în scenă a piesei de teatru „Jocul de-a vacanța” de Mihail Sebastian, sa faca primul pas in cadrul proiectului „Niciodată prea târziu să fii erou”.

Andrei Ovari are o afecțiune vasculară care a dus la amputarea celor 4 membre. Are o soție și trei copii, iar cei patru locuiesc într-o clădire din Tauții de Sus în niște condiții inimaginabile. Nu au apă, nu au o camera de baie, iar cele patru persoane folosesc electricitatea, două, trei, ore pe zi, de la un generator care funcțioează pe benzină.

Trupa de teatru Silver 05, împreună cu persoane cu dizabilități din cadrul Asociației Esperando și din cadrul CRRPH Țibleșului și Castanelor, ne vor arăta prin spectacolul minunat pe care îl pregătesc că există momente în viața unui om când acesta este erou.

Spectacolul va avea loc în data de 12 iunie 2015 la Teatrul Municipal Baia Mare, începând cu ora 17:00.

Intrarea se face pe baza unui bilet care reprezintă o donație în valoare de 10 lei. Iar pentru doritori, se pot face donații suplimentare atât la intrarea cât și la ieșirea de la spectacol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.