Proiectul Standarde pentru Baia Mare – Incluziune și Integrare: Susținerea inițiativelor antreprenoriale

Peste 50 de beneficiari înscriși în grupul țintă al proiectului Standarde pentru Baia Mare – Incluziune și Integrare au participat la primele trei workshop-uri organizate conform subactivității 7.1 Campanie de informare, conștientizare și motivare a persoanelor din grupul țintă în ceea ce privește oportunitățile generate de proiect prin susținerea inițiativelor antreprenoriale.

În cadrul evenimentelor desfășurate la Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu din Municipiul Baia Mare, experții antreprenoriat au prezentat informații generale cu privire la beneficiile oferite prin intermediul proiectului tuturor persoanelor din grupul țintă care doresc să demareze o afacere. Workshop-ul desfășurat în data de 26 iunie a avut și un invitat special, respectiv un antreprenor care conduce o afacere de succes în domeniul IT. Așadar, persoanele din grupul țintă, interesate să-și înființeze propria afacere, au avut ocazia să abordeze diferite aspecte legate de această temă și au primit răspunsuri atât de la experții proiectului cât și de la invitatul evenimentului. În total, aproximativ 160 de beneficiari, interesați să dezvolte o afacere, vor participa la cele 8 workshop-uri organizate potrivit subactivității 7.1.

Proiectul Standarde pentru Baia Mare – Incluziune și Integrare POCU/18/4/1/101688, este implementat de către Municipiul Baia Mare în parteneriat cu Asociația Filantropică Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul, Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu Baia Mare și Penitenciarul Baia Mare.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Pentru detalii și informații suplimentare sunteți rugați să ne contactați la numărul de telefon 0362.739505 – Asociația Filantropică Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.