Prostituatele și șoferii indisciplinați, în vizorul polițiștilor la Vişeu de Sus, Sighetu Marmaţiei şi Baia Sprie!

prostituata_93315300Prostituatele și șoferii indisciplinați, în vizorul polițiștilor la Vişeu de Sus, Sighetu Marmaţiei şi Baia Sprie!

Poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică Baia Mare au acţionat pentru prevenirea şi combaterea prostituţiei şi a altor fapte de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică pe raza municipiului. Au fost legitimate mai multe persoane şi au fost aplicate şase sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.000 de lei. Tot în municipiul Baia Mare, poliţiştii Biroului Rutier au fost prezenţi în trafic ieri, între orele 7.00 – 21.00, pe principalele artere de circulaţie. Ei au controlat 104 autovehicule şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 10.000 de lei şoferilor care au fost surprinşi conducând autovehicule în timp ce se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice ori nu utilizau centura de siguranţă.

De asemenea, la Vişeu de Sus, Sighetu Marmaţiei şi Baia Sprie, poliţiştii rutieri au constatat trei infracţiuni rutiere şi au întocmit dosare penale pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat şi cu număr fals, conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii maramureşeni vor desfăşura şi la sfârşitul acestei săptămâni activităţi pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor şi prevenirea producerii de fapte antisociale

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.