Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea invitat la sărbătoarea ieudenilor

Miercuri, 6 august 2014, de praznicul Schimbării la față a Domnului, PS Iustin Sighetenul a târnosit biserica de lemn în stil maramureșean din parohia Ieud – Plopșori, Protopopiatul Vișeu. În cadrul Sfintei Liturghii, diaconul Ioan Lupșe a fost hirotonit întru preot pe seama Parohiei Fericea, protopopiatul Chioar. La sfârșitul Sfintei Liturghii, părintele paroh al Parohiei Ieud – Plopșori, preotul Alexandru Bardas și părintele paroh al Parohiei Ieud, preot Horațiu Brici au primit rangul de iconom, iar binefăcătorii au primit diplome de vrednicie. Gazdă bună fost și primarul Nicolae David, care i-a avut ca oaspeți pe Gabriel Zetea, președinte PSD Maramures și vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș, și Ioan Burde, primarul comunei Valea Chioarului.

Primarul comunei Ieud, Nicolae David a subliniat faptul că în comunitatea pe care o conduce credința și încrederea în Dumnezeu este piatra de căpătâi a fiecărui creștin. ”A fost o sărbătoare mare, însemnată, iar prezența lui PS Iustin Sigheteanul care a târnosit biserica de lemn din Ieud a dat o altă amploare evenimentului. Și cum la ceas de sărbătoare ne dorim prietenii aproape, l-am invitat alături de noi pe președintele PSD Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean, Gabriel Zetea, un om politic important pentru noi și cu o experiență administrativă pe care, personal, o apreciez”, a declarat Nicolae David, primarul comunei Ieud.

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea a arătat faptul că prezența sa la acest moment atât de important pentru Ieud s-a datorat bunei prietenii pe care o are cu primarul Nicolae David, precum și respectului pe care îl poartă tuturor locuitorilor din Ieud. ”Ieudenii sunt oameni credincioși, ca toți creștinii din Maramureș, dar recunosc că, în Maramureșul Voievodal, puterea credinței m-a surprins mereu, în mod plăcut. Am acceptat cu plăcere invitația prietenului meu, primarul Nicolae David, cu care colaborez atât din punct de vedere politic, cât și administrativ”, a conchis vicepreședintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.