PSD Maramureș a votat pentru o Românie puternică în Europa

zetea si catalinDuminică, 25 mai 2014, la ora 10.00, cu prilejul alegerilor europarlamentare, Gabriel Zetea, președinte PSD Maramures și vicepreședinte al Consiliului Județean Maramures, Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare și Dragoș Titea, secretar de stat în Ministerul Transporturilor au votat la secția electorală nr. 68, situată în incinta Colegiului Tehnic ”Anghel Saligny” din Baia Mare, de pe strada Progresului nr. 43.

catalin si zeteaGabriel Zetea, președinte PSD Maramureș: ”Am votat pentru europarlamentari care vor munci pentru Maramureș și pentru România”

”Am votat pentru un județ puternic în România, pentru o Românie puternică în Europa. Muncim pentru Maramureș, pentru maramureșeni, pentru proiecte viabile și pentru continuitate. Muncim, alături de primarul muncipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, care este prietenul și aliatul nostru, pentru un oraș european, pentru proiecte duse la bun sfârșit, pentru prosperitate. Am ales o echipă de europarlamentari români puternică în Europa, o echipă mândră, care va spune lucrurilor pe nume, care merge în Parlamentul European pentru a apăra interesele României, ale Maramureșului. România trebuie reprezentată cu demnitate și cred că România trebuie să vorbească, prin reprezentanții ei, să aibă un punct de vedere, o opinie pentru toate problemele aflate în dezbatere în Parlamentul European.”.

vot dragosDragoș Titea, secretar executiv PSD Maramureș: ”Am votat pentru o echipă puternică în Europa”

”Am votat alături de președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea și alături de primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, pentru europarlamentari care vor munci pentru Maramureș și pentru România, pentru eurodeputați mândri de țara lor. Am votat pentru o Românie care să aibă drepturi egale în Europa, am votat pentru continuitate, pentru ambasadorii României care vor reprezenta țara cu demnitate în Parlamentul European, care vor apăra și vor susține drepturile tuturor românilor în Europa. Am votat pentru europarlamentari care nu își vorbesc țara de rău, care nu o denigrează și care nu cer tăierea fondurilor europene”.

Biroul de presă al PSD Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.