PSD susține proiectele primarilor din Maramureș

ariesu de padureSfârșitul de săptămână a fost unul extem de încărcat pentru conducerea județeană a PSD, care și-a dorit să fie alături de primarii județului la toate acțiunile organizate pentru comunitate. Alături de președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, s-a aflat secretarul executiv al filialei județene și secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea, senatorii de Maramureș, Liviu Marian Pop și Sorin Bota, deputatul PSD Călin Matei. ”De la Fărcașa la Cupșeni, de la Cupșeni la Satulung, la Vișeu și apoi în Ferneziu, am încercat să fim alături de locuitorii acestui județ, de primarii mândri să fie români, de oamenii locului.farcasa Sâmbătă am fost prezenți la sesiunea interjudețeană de comunicări științifice a profesorilor de matematică la Fărcașa, locul care devine încet și sigur centrul vieții culturale a sudului județului Maramureș. A urmat, apoi, dezvelirea bustului lui Lucian Blaga, la Școala Gimnazială din Fărcașa, o lucrare de artă minunată a artistului maramureșean Ioan Marchiș.  Primarul comunei Fărcașa, Ioan Stegerean și Consiliului Local, merită felicitările noaste pentru buna organizare a evenimentului, precum și pentru toate acțiunile și proiectele pozitive care se desfășoară aici”, a declarat președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea.

cupseniDe la Fărcașa, staff-ul PSD s-a deplasat la Cupșeni, pentru a participa la ”Sărbătoarea Portului și Cântecului Popular”, ediția a X-a 2014. ”A zecea ediție a Sărbătorii portului popular în Libotin, Cupșeni, ediție jubiliară, a dovedit că Lăpușul rămâne alături de Maramureșul voievodal, oaza de tradiție și credință a Maramureșului”, subliniază liderul județean al filialei PSD.

Tot sâmbătă, reprezentanții PSD Maramureș au fost prezenți și la inaugurarea Căminului Cultural Arieșu de Pădure, din comuna Satulung, unde felicitările se îndreaptă spre primarul Bujorel Mureșan, precum și către consilierii locali și oamenii de credință din comunitate, care au contribuit la realizarea acestui proiect.

Ziua de duminică i-a găsit pe reprezentanții PSD în Vișeu de Sus, alături de primarul Vasile Coman, la acțiunile orașului.

fotbalDupă-masa s-a încheiat în cartierul Ferneziu, din municipiul Baia Mare, cu un meci de fotbal organizat între PSD Maramureș și Topitorul Ferneziu.

 

Biroul de presă al PSD MM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.