PSD va face alianţe electorale numai cu UNPR şi ALDE

Şeful PSD Liviu Dragnea a anunțat, joi, într-o conferință de presă, că partidul său va încheia alianțe electorale doar cu UNPR și ALDE, în cazul în care se va ajunge la un acord în acest sens.

„În ceea ce priveşte politica de alianţe a PSD, am decis joi că vom propune UNPR un proiect de acord de colaborare care să dea posibilitatea tuturor organizaţiilor PSD şi UNPR ca acolo, unde consideră că este eficient pentru procesul electoral şi se măresc şansele de câştig în alegeri, pot încheia alianţe electorale în condiiţile cele mai bune din punct de vedere al şanselor de câştig. De asemenea, vom propune un acord şi colegilor din ALDE, care să cuprindă aceleaşi condiţii. Nu vom face alianţe electorale cu alte formaţiuni politice. Dacă colegii din UNPR vor agrea propunerea noastră, vom semna acordul cu ei. Separat dacă cei din ALDE, vom semna acordul cu ei, dar cu nimeni altcineva nu vom încheia alianţe electorale„, a precizat Liviu Dragnea la conferinţa de presă susţinută după prima şedinţă a PSD din 2016.

Liviu Dragnea a precizat că PSD va finaliza lista de candidaţi la alegerile locale până în 15 februarie.

„Joi am validat candidatura din partea PSD pentru primaria Baia Mare in persoana colegului Florin Tataru. Astazi am stabilit cum vom promova initiativele legislative si proiectele de legi din Parlament, care sunt proiectele prioritare pentru noi. Am hotarat ca in perioada 1-15 februarie conducerea partidului si seful de campanie, dl. Marian Neacsu sa avem intalniri pentru a stabili lista de candidati si a vedea daca candidatii respecta criteriile de etica”, a adăugat şeful PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.