Pune frunze de dafin în frigider. Iată de ce trebuie să o faci!

Dafinul este o plantă fantastică, care a fost folosită de secole nu doar în bucătărie, ci și în multe alte scopuri.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

În acest articol vom dezvălui câteva caracteristici particulare ale dafinului și o utilizare specială legată de frigider.

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Ofertă de nerefuzat:Profită acum

Dafinul este o plantă care are zeci de proprietăți. De exemplu, din frunzele de dafin poți face infuzii și ceaiuri, care combat durerile abdominale. De asemenea, cu frunzele de dafin poți parfuma întreaga casă sau optimiza zeci de rețete.

Frunzele de dafin pot fi folosite și pentru frigider. Motivul este simplu: planta de dafin este capabilă să parfumeze interiorul aparatului electrocasnic.

Ai observat că, uneori, când deschizi ușa frigiderului apar mirosuri neplăcute? Există alimente care răspândesc un miros foarte intens, nu neapărat legat de starea corectă de conservare. Să ne gândim la brânză, spre exemplu.

Pentru a rezolva problema, poți folosi frunze de dafin. Trebuie doar să pui câteva frunze de dafin pe diferitele rafturi ale frigiderului și să le lași câteva zile.

Metoda ar putea fi combinată și cu bicarbonatul de sodiu, care este foarte util și împotriva mirosurilor neplăcute, datorită acțiunii sale absorbante. La rândul lor, boabele de cafea pot fi și ele puse într-un recipient în frigider pentru a anihila mirosurile neplăcute.

Există, de asemenea, și alte metode alternative pentru utilizarea acestei plante. De exemplu, poți face o infuzie utilă pentru parfumarea locuinței și a suprafețelor. În acest caz trebuie doar să fierbi niște frunze într-o cratiță și apoi să intri cu infuzia în fiecare cameră.

Știai că este posibil să pui frunzele de dafin direct în punga aspiratorului, pentru a parfuma toată casa odată ce aparatul este folosit?

Poți umple și niște săculeți de pânză cu foi de dafin, ca să le pui în sertare și dulapuri. În acest fel, vei îndepărta toate insectele și vei parfuma dulapul.

De asemenea, pune sub haine și sub lenjeria de pat frunze de dafin pentru sănătate, bani și dragoste.

O altă modalitate de a folosi frunzele uscate de dafin este să le arzi. Pentru a te bucura de proprietățile lor, trebuie să așezi câteva frunze într-un vas metalic și să le dai foc.

Le lași să ardă și ieși din cameră, după care revii în aproximativ 5-10 minute. Pe lângă faptul că încăperea va fi plină de fum parfumat, vă va ajuta să vă relaxați și stresul va dispărea. Arderea frunzelor de dafin alungă energiile negative și oferă protecție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.