PUREUN NARAE (Azure Wings) şi Radical G.NO deschid concertul LUNAFLY

Radical G.NOPUREUN NARAE (Azure Wings) şi Radical G.NO deschid concertul LUNAFLY

 Una dintre cele mai iubite formatii Kpop ale momentului, Lunafly, revine la Bucuresti , la un an de la concertul senzational sustinut in Romania in anul 2014. Intr-o formula noua, extinsa, muzica  va fi si mai energica prin aportul noilor membri, Jin (baterie) si Yub (chitară), care se alatura motorului trupei: Sam Carter (lider vocal, compozitor, chitara, vioara) si Yun (Han Seungyun 한승윤) voce, compozitor, chitara, baterie).

Concertul va avea loc pe data de 5 septembrie 2015, in Aula Universitătii Romano – Americane, incepand cu orele 20:30. Accesul publicului in sala va fi permis incepand cu orele 20:00.

Si, pentru ca toti cei prezenti sa aiba parte de o seara de neuitat, atmosfera va fi incalzita de formatiile Pureun Narae (Azure Wings) si Radical G.NO.

Pureun Narae este prima formatie romaneasca de SamulNori, un stil muzical traditional coreean care se bazeaza pe armoniile create de instrumente de percutie. Compusa din 8 membri cu varste si experiente muzicale diferite, formatia are in comun pasiunea pentru cultura coreeana si, in special, pentru SamulNori.

Pureun NaraeRadical G.NO este o alta formatie dance care are ca sursa de inspiratie dansurile coreene. Fetele au facut furori la preliminariile Festivalului International K-Pop, desfasurat anul acesta la Bucuresti si promit un show pe masura si pe 5 septembrie.

Pentru acest eveniment vor fi disponibile urmatoarele categorii de bilete, cu locuri pe scaune:

  • VIP (meet & greet – sesiune foto, autograf – se intra in grupuri de 5-10)  – 145 lei. Cumparatorii biletelor de la aceasta categorie au posibilitatea de a achizitiona suplimentar un voucher DINER, in valoare de 100 de lei, care le confera posibilitatea de a lua pranzul impreuna cu membrii formatiei, a doua zi dupa concert.
  • PREMIUM (early access) – 95 lei. Posesorii de bilete Premium vor putea sa asiste la 2 melodii la probele de sunet si se va face o poză de grup in fata scenei.
  • NORMAL – 45lei

Sesiunea de FanSign va avea loc imediat dupa concert!

Biletele se gasesc pe www.bilet.ro si in reteaua magazinelor  TUI Travel in mall-urile din intreaga tara. Pentru biletele electronice achizitionate nu mai exista taxe de transport. Biletele vor putea fi achizitionate incepand cu data de 18 iulie 2015, ora 10:30.

Concertul este organizat de Kompas Events, in parteneriat cu Universitatea Romano – Americana, cu sprijinul Centrului de Studii Romano – Koreene (CRSK) si Asia Fest.

Kompas Events: www.kompasevents.ro // https://www.facebook.com/kompasevents

Universitatea Romano – Americana:

www.rau.ro  // https://www.facebook.com/UniversitateaRomanoAmericana

Centrul de Studii Romano – Koreene:

http://csrk.rau.ro // https://www.facebook.com/CSRK.DSA

Asia Fest: https://www.facebook.com/pages/Asia-Fest

Parteneri media:  Music Channel  http://1music.ro/   // Revista Super Bravo Girl : http://bravonet.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.