Raport: Poliţia Locală Baia Mare verifică respectarea măsurilor de prevenţie în municipiu

sursa: Primaria Baia Mare

Polițiştii locali băimăreni au desfășurat 501 acțiuni de control. 237 de polițiști locali au luat parte la această campanile derulată în intervalul 16-23 noiembrie a.c.

Polițiștii locali au verificat 359 de mijloace de transport public în comun pentru respectarea măsurilor de preveniţie a infectării cu SARS-CoV-2. Agenţi din cadrul Poliţiei Locale Baia Mare au mai verificat şi 27 de terase în acelaşi scop de prevenţie a răspândirii coronavirusului. De asemenea, 115 persoane aflate în autoizolare la domiciliu au fost monitorizate de către poliţiştii locali.

Pe lângă aceste acțiuni de control desfășurate, polițiștii locali cu atribuții privind asigurarea ordinii și liniștii publice și circulației pe drumurile publice au intervenit și dispus măsurile legale pentru 27 de sesizări telefonice din partea băimărenilor către Dispeceratul Direcției Poliției Locale Baia Mare.

Contravenții în valoare de 18.320 de lei

În perioada mai sus menționată, polițiștii locali au aplicat un număr de 107 amenzi, valoarea acestora ridicându-se la 18.320 lei. Dintre acestea, cele mai multe au fost pentru nerespectarea masurilor individuale de protecție. De asemenea s-au dat sancţiuni pentru circulația persoanelor pietonal sau cu vehicule în locurile și intervalele orare în care aceasta a fost interzisă.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.