Răsturnare de situație! Facebook vine cu alte noutăți pentru TOȚI utilizatorii

Mark Zuckerberg pare că s-a plictisit să fie miliardar și a început să se tot joace cu focul. După ce a anunțat că va popula paginile utilizatorilor doar cu postări ale prietenilor și rudelor, acum a mai îndulcit tonul. Pentru că anunțul precedent l-a făcut să piardă peste 3 miliarde de dolari.

Așadar, de data aceasta oficialii rețelei de socializare au transmis că vor evalua şi vor clasifica mediile de comunicare, în funcţie de încredere acordată de proprii săi useri.

În acest fel, informaţiile cu cele mai multe aprecieri vor avea prioritate în fluxul ştirilor alese de useri, o strategie prin care compania doreşte să combată „senzaţionalismul şi polarizarea”.

„Am decis să permitem comunităţii să determine ce surse sunt mai amplu acceptate, considerând că acestea sunt şi cele mai obiective”, a declarat creatorul Facebook, Mark Zuckerberg, citat și de capital.ro.

„Reţelele de socializare permit oamenilor să divulge informaţii mai repede ca oricând, iar dacă nu facem faţă acestor probleme vom sfârşi prin a le amplifica. De aceea este important ca fluxul de ştiri să promoveze informaţii de calitate care să ajute la construirea unor interese comune”, a subliniat el.

Conform Agerpres, săptămâna trecută, Facebook a început să-i chestioneze pe useri cu privire la familiaritatea unor medii de comunicare şi despre încrederea faţă de ele. Aceste întrebări se vor extinde pentru a da prioritate acelor medii care sunt „de încredere, informative şi locale”, notează compania.

Sursa: bugetul.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.