Răsturnare de situație în cazul accidentului din Baia Mare, unde un vânzător ambulant de ziare a fost lovit de un șofer care a fugit

 Ieri, în jurul orei 12.00, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au fost sesizaţi că pe bulevardul Bucureşti din municipiul Baia Mare a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei. Poliţiştii s-au deplasat  de urgenţă la faţa locului şi au constatat că un băimărean de 47 de ani a fost acroşat de un autoturism în timp ce practica acte de comerţ pe partea carosabilă. După producerea accidentului, persoana care se afla la volanul autoturismului a părăsit locul faptei.

Bărbatul rănit a fost transportat la spital unde a beneficiat de îngrijiri medicale, fără a necesita internarea. De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului.

Activităţile specifice efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au dus la identificarea persoanei care a condus autoturismului – o tânără de 25 de ani, domiciliată în Culcea. Aceasta nu se afla sub influenţa alcoolului.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.

3 COMENTARII

  1. În nomenclatorul de activități economice stradale aferent Municipiului Baia Mare nu există menționată activitatea de vânzare a ziarelor între benzile de circulație. Iar avizul unei astfel de activități se dă de către Comisia de Estetica Urbana.
    Observația la care doresc să ajung constă în faptul că în nu reușesc să găsesc continuarea acestei știri, în care ar trebuii să fie menționat faptul că polițiștii continuă cercetarea și asupra victimei care desfășura activități economice pe partea carosabilă a unei strazi de categoria I, împiedicând astfel nejustificat circulația autovehiculelor.

  2. @Sergiu…Corecta şi pertinenta obs.ta..cu o obiectiție. Trebuie facuta distincția dintre cele 2 infracțiuni.Una este comertul stradal neautorizat alta lovirea şi parasirea locului accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.