Răsturnare de situaţie în cazul celor doi iubiţi care s-au sinucis ÎMPREUNĂ !

sinucigas-7O tânără de 23 de ani şi un tânăr de 32 de ani au murit, în noaptea de joi spre vineri, 24-25 decembrie, după ce au căzut de la mansarda unui bloc din Iaşi. Cazul a fost prezentat de presă ca o sinucidere a doi iubiţi, însă ancheta poliţiei şi mărturiile celor apropiaţi au scos la iveală detalii care infirmă ipoteza sinuciderii.

Dragoş Vârlan şi Ana Ungureanu erau doar amici. Absolventă de Jurnalism, Ana Ungureanu locuia în Iaşi, iar Dragoş Vârlan se stabilise în Timişoara, deşi era originar din Iaşi. Dragoş era membru al Asociaţiei Pro Mediu Timiş, iar foştii săi colegi oferă acum detalii revelatoare despre caz şi acuză presa că a tratat cazul drept o sinucidere senzaţională.

INCONŞTIENŢA CRIMINALĂ! O şoferiţă și-a ucis soțul apoi a băgat alte două persoane în spital deși nu poseda permis de conducere!FOTO

Potrivit asociaţiei, decesul celor doi a fost un accident, lucru confirmat şi de ancheta încă în lucru a Poliţiei. „Facem apel către mass-media să trateze cu decenţă subiectul şi să nu distorsioneze adevărul pentru a denigra imaginea lui Dragoş și a Anei, care nu ar fi recurs la un astfel de gest”, precizează Asociaţia Pro Mediu Timiş, într-un comunicat.

Din informatiile transmise celor apropiati, Dragoş Vârlan şi Ana Ungureanu se aflau pe balconul locuinţei Anei. Au fost găsite pahare de vin (unul jos, în strada, un al doilea rămas pe balcon). Nimic din indiciile furnizate de poliţie nu susţine varianta unei sinucideri.

„Atat Asociatia ProMediu Timis, cat si colegii Anei, va putem spune cu certitudine ca Dragos si Ana erau oameni de o calitate exceptionala, implicati si voluntari. Este o crunta nedreptate ca in goana dupa rating si stiri senzationale sa patati memoria celor doi!”, mai precizează Asociaţia Pro Mediu Timiş.

Înmormântarea va avea loc marţi, 29 decembrie, la ora 10.00m în cimitirul Petru şi Pavel din Iaşi.

foto:arhiva

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.