Răsturnare de situaţie în cazul Dianei, eleva care s-a aruncat în gol de la ETAJ! IATA motivul declarat de ea…

MediciȘOCANT! Diana, fata care s-a aruncat în gol cu două luni în urmă fugea... de relația cu o fată!

 Potrivit colegilor de la ActualMM.ro, Diana, tânăra de numai 16 ani care s-a aruncat în gol șapte etaje, cu două luni în urmă, încerca să scape dintr-o relație nepotrivită.. cu o altă fată. Detaliile le-a oferit tocmai Maria, mama Dianei, care a făcut mărturii șocante. Potrivit acesteia, ”Diana a fost obligată! Nu știam de relația ei cu o altă fată, colegă de liceu”. Mai mult, mama susține că a depus plângere la poliție pentru că pe telefonul Dianei fata cu care ar fi avut o relație continuă să o sune insistent la ore nepotrivite.

Are dovada apelurilor dar și un sms de iubire primit. “Te iubesc iubirea mea mult. Ești îngerașul meu. Ești sufletul meu. Esti totul pentru mine. Am să lupt pentru noi oricât ar trebui. Nu vreau să te pierd niciodată. Te iubesc viața mea“. Acesta ar fi mesajul trimis de adolescentă pe telefonul Dianei în 16 decembrie, la zile bune după nefericitul incident.

Spusele mamei sunt întărite de Diana. Adolescenta a vorbit pentru prima dată de pe patul de spital.

“Am fost obligată de Gabriela. Eram pur și simplu prietene, două luni de zile, și de două săptămâni am fost împreună. Am fost obligată de ea. Eram amenințată că dacă nu sunt cu ea și sunt cu altcineva fată sau băiat, mă bate sau mă omoară. Prietenele știau și nu ziceau nimic. Am fost obligată și nu am găsit o altă soluție și nu vreau să facă și altcineva așa ceva, vreau să fiu salvată” a declarat pentru ActualMM.ro, Diana.

Medicii spun că adolescenta este mult mai bine și că este o minune că trăiește astăzi.

Mama Dianei a arătat că este de acord ca povestea să se facă cunoscută, pentru ca nimeni, niciodată să nu mai treacă prin traumele prin care a trecut copila ei. ”A fost amenințată de o colegă de școală, Gabriela. Este o domnișoară care, nu știu cum să spun, e lesbiană mai pe scurt. Și din cauza asta și-a pus <pata pe fiică-mea>, pe Diana. Și în 11 chiar a venit la spital, mi-a cerut mama ei printr-un mesaj dacă poate veni și să vorbească cu mine despre relația lor”, a povestit Maria, mama adolescentei. Femeia a depus plângere la poliție, cazul fiind în prezent cercetat de oamenii legii.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.