Răsturnare de situaţie în cazul Elodia. Detalii neașteptate despre cel mai misterios dosar din istoria justiției!

Răsturnare de situaţie în cazul Elodia. Detalii neașteptate despre cel mai misterios dosar din istoria justiției!
Detalii neașteptate despre cel mai misterios dosar din istoria justiției! Cristian Cioacă, polițistul acuzat că a ucis-o pe Elodia Ghinescu, ar putea scăpa din închisoare.
Magistrații l-au condamnat pe Cristian Cioacă la 16 ani de închisoare pentru omor. Polițistul ar putea, însă, obține o șansă nesperată, în cazul în care se va concluziona că și completurile de 3 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție au fost constituite ilegal.
Ca și în cazul completului de 5 judecători, dacă se ajunge la această concluzie, toate deciziile luate de cei 3 judecători începând cu anul 2014 ar putea fi desființate și rejudecate.  Acest lucru îl vizează și pe Cristian Cioacă, al cărui recurs în casație a fost respins în 2015.

Avocata Elodia Marilena Ghinescu a dispărut în seara de 29 august 2007, cazul deschis ulterior fiind puternic mediatizat. În 2013, după o lungă anchetă, polițistul Cristian Cioacă, soțul Elodiei, a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de ani de închisoare pentru omorul Elodiei.

Cererea de revizuire a pedepsei depusă de Cristian Cioacă în urma condamnării sale la peste 15 ani de închisoare pentru uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu, a fost respinsă definitiv, luni, de Curtea de Apel Piteşti, care a menţinut astfel decizia instanţei de fond.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.