Răsturnare de situație în povestea italianului părăsit de o borșeancă! Iubita lui Alessandro contraatacă: ”Italianul minte. Nu i-am furat nimic!”

dragoste_55001000Răsturnare de situație în povestea italianului părăsit de o borșeancă! Iubita lui Alessandro contraatacă: ”Italianul minte. Nu i-am furat nimic!”

Nicoleta, fosta iubită a italianului Alessandro, originară din Borșa, a luat și ea legătura cu redacția ziarului nostru, pentru a veni cu un drept la replică care să combată afirmațiile bărbatului pe care l-a părăsit cu aproape trei săptămâni în urmă. Pentru cei care nu-și amintesc sau nu știu povestea, cu ceva vreme în urmă am fost contactați, prin e-mail, de Alessandro, care ne-a rugat să-l ajutăm să își identifice fosta iubită, din Borșa, care, conform spuselor sale, l-a părăsit fără să-l anunțe și i-a golit și casa.

Alessandro și Nicoleta au locuit în Italia într-o casă închiriată pe numele borșencei

Nicoleta ne-a contactat și ea pentru a spune cealaltă versiune a poveștii, care nu seamănă cu ceea ce afirmă Alessandro. ”Eu am plecat de la el cu aproape trei săptămâni în urmă, că n-am mai vrut să stau cu el. Este adevărat că m-am întors în țară fără să-l anunț, dar asta fiindcă ne-am certat. Povestea este în felul următor. Atât eu cât și Alessandro avem 27 de ani. Eu lucram deja de mai bine de trei ani în Italia, cu acte, când l-am întâlnit pe el și am devenit iubiți. Ne-am mutat împreună, într-o casă închiriată pe numele meu, cu toate utilitățile pe numele meu și am format un cuplu, mai bine de un an. Cu patru luni în urmă bunica mea a murit și eu am venit în țară, acasă. Am stat în Borșa aproape patru luni, timp în care el mi-a trimis bani. E vorba de 9.000 de euro, atât mi-a trimis în timpul ăsta. Să ne înțelegem, însă, nu i-am cerut, nu i-am scos cu forța din buzunar. Mă suna să mă întrebe dacă mă mai descurc și eu mereu ziceam că mai am bani. Nu mulți, dar mai am. Și el punea atunci în cont 200 de euro, 300 sau 500 de euro, depinde”, susține Nicoleta, în informațiile pe care ni le-a oferit.

Nicoleta s-a îndrăgostit de altcineva, în țară

Borșeanca și-a continuat foarte deschis povestea, arătând că nu are nimic de ascuns. ”După trei luni și jumătate m-am întors în Italia, însă înainte de a pleca, cu vreo două săptămâni, am cunoscut un alt băiat cu care am început o relație și cu care sunt și azi. Nu i-am spus nimic lui Alessandro, fiindcă nu știam dacă povestea asta va merge și mă gândeam că va fi bine cu italianul. Am început însă să ne certăm tot mai des, eram deja în Italia de o lună și jumătate și nu-mi găsisem de lucru, nu e ușor să revii după ce ai fost plecat atâta timp. El s-a supărat, credea că nu vreau să muncesc, se plângea că trebuie să mă întrețină și mi-a zis că îl pot părăsi după ce îi dau toți banii înapoi și închidem conturile. Așa că, într-o luni dimineața, când el a plecat la muncă, am chemat un șofer care face curse între Italia și România, mi-am luat televizorul, hainele, câteva lucruri ale mele, personale, pisicul care îl aveam și am venit în țară. Am aflatcă a dat declarație la carabinieri, că i-aș fi furat 4.000 de euro. Nimic mai fals. Nu i-am luat niciun leu și nici nu are cum să dovedească că a scos 4.000 de euro din cont. Banii ce mi i-a trimis în lunile trecute, sper să îi pot înapoia cândva. Nu știu încă cum și când. În Italia nu mă pot întoarce, că mă așteapta carabinierii, în țară e greu să pui asemenea sume deoparte. Nu știu ce voi face pe mai departe dar un lucru este sigur: pe el nu îl mai vreau!”, a declarat Nicoleta.

 

Amalia Babici Man

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.