Răsturnare de situație. Tânăra zdrobită în stația de autobuz în Baia Mare, a murit. Șoferul, eliberat din arest

Răsturnare de situație. Tânăra zdrobită în stația de autobuz în Baia Mare, a murit. Șoferul, eliberat din arest

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

„În urma decesului uneia dintre victimele accidentului rutier produs în data de 3 iulie a.c., pe bulevardul Decebal din municipiul Baia Mare, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare, au continuat urmărirea penală față de suspect sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă prevăzut de art. 196 din Codul Penal și ucidere din culpă prevăzut de art. 192 din Codul Penal, urmând ca în cursul zilei de azi sa fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă”, transmite IPJ Maramures.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Șoferul a fost eliberat din arest și e cercetat în stare de libertate pentru ucidere din culpă și vătămare corporala din culpă.

Tânăra de 20 de ani spulberată de o mașină într-o stație de autobuz din Baia Mare a murit. După mai bine de 48 de ore în comă profundă, medicii nu au mai putut să o salveze.

În tot acest timp, soțul fetei, care a fost și el lovit violent, este internat la Terapie Intensivă în Cluj. Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Sâmbăta seara, tânăra de 20 ani a ajuns la spital cu traumatisme severe, cu picioarele zdrobite în urma impactului puternic. Din cauza hemoragiei puternice dar și în speranța că o vor putea salva, medicii au decis să îi amputeze piciorul stâng.

După zeci de ore în comă, fata a pierdut însă lupta pentru viață. În tot acest timp, soțul tinerei a trecut cu bine peste o primă intervenție chirurgicală la spitalul de urgență din Cluj.sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.